Apar informații despre un nou telefon HTC, Desire 10 Pro

Designul pare să fie destul de atractiv, numele nu prea.

Se pare că HTC ar pregăti o lansare spre finalul lunii septembie, mai exact pe data de 20 unde ar putea prezenta și acest model.

Imaginile apar pe internet în urma unei postări făcute de Evan Blass ce prezintă o randare a acestui model.

image

Designul par să fie destul de atractiv,  cu margini subțiri și materiale de calitate. Avem și un senzor de amprentă pe partea din spate a telefonului și benzi foarte subțiri pentru semnal.

Senzorul camerei este masiv, iese în proeminență, și este posibil ca de data aceasta să avem un modul de calitate. Configurația hardware este necunoscută în acest moment .

Rămâne de văzut ce alte suprize ne mai pregătește compania taiwaneză, eu cred că vor fi lansate și alte variante ale acestui model.

image

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)