Apple aduce update-uri software pentru tvOS, macOS și watchOS

Pe lângă update-ul iOS, Apple a lansat în această seară noi versiuni și pentru celelalte platforme ale sale.

watchOS

WatchOS 4.1 aduce o nouă aplicație Radio, abilitatea de a reda Beats 1 Radio, Apple Music sau Biblioteca muzicală iCloud prin Wi-Fi sau celular direct de la încheietura mâinii, 70 de emoji noi.

Noua aplicație Radio vă oferă acces la Beats 1 sau la orice altă post de radio Apple Music în timp ce vă aflați departe de telefon sau de Wi-Fi. Și cu suport pentru streamingul muzical, puteți folosi acum Siri pentru a reda orice gen muzical sau unul dintre posturile radio disponibile.

macOS

Apple a lansat oficial și macOS High Sierra 10.13.1 pentru public. Noul software se concentrează în primul rând pe remedierea problemelor și a erorilor, oferind de asemenea, îmbunătățiri ale performanței. Noile emoji și protecția securității sunt de asemenea prezente.

Noul software include gama de emoji noi Unicode 10, care își fac apariția și pe iOS 11.1. Noile emoji includ animale noi, reacții faciale noi, personaje și imagini reprezentând acțiuni noi, cum ar fi alpinismul. Există sute de noi emoji incluse în această actualizare de software.

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari părți ale noului software este o soluție fixă pentru atacul de reinstalare cheie sau “KRACK”. Aceasta a fost o vulnerabilitate în standardul WPA2 Wi-Fi, dar Apple a corelat această vulnerabilitate cu cea mai recentă actualizare de software.

tvOS

tvOS 11.1 este o actualizare minoră, concentrându-se în principal pe repararea de bug-uri și îmbunătățiri de performanță. De asemenea, rezolvă o vulnerabilitate pentru standard-ul WPA2 Wi-Fi.

Apple a adăugat câteva caracteristici celei mai noi versiuni a tvOS cu tvOS 11, care a fost lansat la începutul acestui an. Ea adaugă suport pentru căștile cu adevărat wireless Apple, AirPods, precum și un mod de a schimba automat tema. Există, de asemenea, un nou suport de notificare, precum și noi moduri de fundal.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)