Apple anunță Apple Watch Series 2

Apple a anunțat în această seară cea de-a doua generație Apple Watch, care vine cu același design.

În cadrul prezentării Apple s-a axat pe partea de activitate pe care o poți face cu Apple Watch, cum ajută atât la activitățile de zi cu zi cât și la efortul sportiv, monitorizarea acestora fiind simplă.

aws2-4

Noul model a fost denumit Series 2, iar primul Series 1. Primul model va avea un preț mai bun și va fi upgradat cu un nou procesor, care este dual-core denumit S1P.

Cu privire la specificațiile noului model se numără procesoul S2 care este dual-core și furnizează o grafică mai performantă. Avem navigație GPS cu ajutorul acestuia și a cipului integrat în ceas.

aws2-2

Apple Watch Series 2 poate funcționa sub apă la 50 de metri, fiind promovat pentru cei cărora le place să înoate sau au activități de acest gen.

O altă noutate este ecranul, care este acum mult mai luminos, la 1000 de niți, ceea ce îl face să fie mult mai vizibil în aer liber în plină zi.

aws2-3

Avem parte și de o variantă exclusivă ce are un corp făcut din ceramică, înlocuiește modelele de aur și este denumit Edition.

Celelalte specificații rămân neschimbate, avem aceeași grosime și greutate, aceeași autonimie, dar un ceas mai performan.

Prețurile sunt astfel: Pentru Series 1 în SUA prețul scade la 269 de dolari, iar noul model este cu 100 de dolari mai scump, la 369 de dolari.

Apple în denumește cel mai de succes ceas inteligent din lume, vedem dacă va rămâne așa și cu al doilea model.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)