Apple anunță data la care va lansa noi produse – 7 septembrie 2016

Data pare că a fost aleasă special să reflecte numele următorului iPhone.

Apple a trimis astăzi presei invitațiile pentru următoarea sa conferință, unde se așteaptă să se anunțe următorul iPhone.

Au fost multe scăpări cu privire la acest produs, iar acum Apple vine cu prezentarea lui, vom vedea detaliat design-ul, funcțiile și specificațiile detaliate.

iph7

Eu sunt curios cu privire la camera duală de pe modelul iPhone 7 Plus și ce va aduce nou Apple funcției 3D touch, care va ajunge la generația a doua. Sper ca telefoanele să fie mai ușoare și de asemenea poate ne face compania o surpriză și integrează și in modelul iPhone 7 o unitate optică cu stabilizare.

Conferința va începe la ora 20:00, ora României și va putea fi văzută live pe terminalele Apple și pe dispozitivele cu Windows 10.

Mai jos puteți vedea o interpretare a invitației de lansare. Mi s-a părut amuzant de adevărată.

invitation_explain

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)