Essential Phone nu are succesul dorit, prețul scade cu 200$

Telefonul adus pe piață de compania lui Andy Rubin nu a impresionat publicul, astfel că beneficiază de o reducere consistentă.

Essential Phone a adus pe piață un design inovator cu margini foarte subțiri și soft-ul Google nemodificat. De asemenea există și posibilitatea de modularitate cu ajutorul pinilor din partea dreaptă de pe spatele telefonului unde poate fi adăugată în prezent o cameră de 360 de grade, iar pe viitor și alte accesorii.

Cu toate acestea, prețul de lansare a fost peste medie, la 699 de dolari americani. Acest lucru nu a împins publicul spre achiziția acestui terminal. Astfel, compania a decis scăderea prețului la 499 de dolari ceea ce face produsul un competitor serios pe piață. La acest preț primim hardware de top cu procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM, 128 GB stocare și cameră duală de 13 MP.

De asemenea și 360 Camera a a primit o reducere de preț, la 179 de dolari. Din păcate telefonul este disponibil doar pe piața din SUA și Canada. Sperăm ca acesta să ajungă și în Europa curând.

Sursa: Techcrunch

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)