Explorează planeta Marte în jocul Mars: Mars

Acesta început să fie promovat în AppStore săptămana asta și merită atenția noastră.

image

Mars: Mars este un joc cu gameplay simplu, dar totodată complex, în care trebuie să explorezi planeta Marte într-un costum de cosmonaut, ajutându-te de propulsarea verticală și laterală.

image

Poți descoperi până la 30 de caractere, faci selfie-uri în zonele importante iar fiecare dintre personajele cu care joci este unic în felul său.

Ajungi în diverse zone, fie acvatice fie cu o atmosferă diferită, te poți folosi de natura din jur pentru mica plimbare pe planetă.

image

De remarcat este soundtrack-ul acestui joc, poți viziona reclame pentru a putea avea mai mulți bani virtuali astfel încât să explorezi mai mult iar acest joc chiar te duce într-o lume aparte.

Este disponibil atât pentru Android, iOS și TVos.

Puteți urmări un gameplay mai jos.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)