Finlandezii de la Nokia aduc pe piață modelul 7

Terminalul este de tip mid-range, vine cu procesor Snapdragon și spate din sticlă.

Nokia 7 vine cu un display IPS LCD de 5.2 inch, rezoluție Full HD, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630, iar placa grafică este Adreno 508. Avem 64 GB spațiu de stocare flash și un slot pentru carduri microSD. Vor fi disponibile variante cu 4 și 6 GB de RAM iar camera selfie este de 5 megapixeli.

Camera principală are 16 megapixeli cu bliț LED, optică Zeiss și apertură de f/1.8. Nokia aduce și pe acest model funcția Dual-Sight prin care se pot realiza fotografii sau clipuri video simultan cu cele două camere foto. Tehnologia OZO Audio este și ea prezentă în cazul capturilor video 4K. La interior se află o baterie de 3000 mAh și trebuie să menționăm că avem și jack audio 3.5 mm.

Sistemul de operare este Android 7.0 Nougat iar Nokia susține că va aduce pe acest model și următorul update Oreo va fi disponibil.

Prețurile anunțate de către finlandezi sunt două, pentru 4 GB RAM aproximativ 377 dolari iar pentru 6 GB RAM prețul este de 407 dolari.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)