Fossil pune la vânzare ceasurile inteligente Q Wander și Q Marshal din 29 august 2016

Ceasurile sunt disponibile pentru precomandă din 12 august și vin cu sistemul de operare Android Wear.

Fossil

După anunțul de lansare din luna martie, compania pune la vânzare cele două modele în magazinele proprii cât și online.

Chiar dacă rulează sistemul de operare Android,  Q Wander și Q Marshal sunt compatibile și cu dispozitivele ce rulează sistemul de operare iOS. Acestea vin cu un ecran digital tactil cu diametru de 45 de mm, au curele interschimbabile din piele, silicon sau oțel inoxidabil.

Fossil 3

Datorită sistemului de operare cu ajutorul acestui ceas puteți primi notificări în timp real de la aplicațiile dorite, fețele de ceasuri sunt customizabile, putând alege informațiile ce doriți a fi afilșate și sunt compatibile cu aplicații de monitorizare a activiății sportive precum Google Fit, Under Armour’s UA Record, Jawbone UP sau MyFitness Pal. Acestea suportă și comenzi vocale.

Prețul de achiziție se ridică la 295 de dolari și iată că aceste prețuri rămân ridicate. Se pare că tehnologia trebuie să mai evolueze ca aceste gadgeturi să devină mai accesibile.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)