Iată ce se ascunde în interiorul modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus

Binecunoscutul site ce prezintă ghiduri de reparație și desface gadget-uri pentru a testa cât de ușor pot fi reparate a pus mâna pe cele două modele lasate recent de către Apple și iată ce se află în interior.

Desfacerea celor modele se face la fel ca și până acum, iar în interior vedem lucruri noi, precum noul taptic engine, o baterie mai mare și spațiul folosit unde anterior era jack-ul audio, acum având rolul să compenseze presiune atmosferică în momentul în care telefonul este scufundat sub apă.

7teardown-2

Cip-ul A10 este și el prezent, avem 2 GB de RAM DD4 de la Samsung pe modelul iPhone 7, și 3 GB DDR4 tot de la Samsung pe modelul 7 Plus.

Vă recomand să citiți toate detaliile despre componentele din iPhone 7 aici și iPhone 7 Plus aici.

7teardown-3

Detaliat avem teardown-ul iPhone 7 Plus în filmulețul de mai jos:

Pentru iPhone 7 avem 90 de secunde prin care dispozitivul este desfăcut în clipul acesta:

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)