iOS 11.1 poate fi downloadat pe iPhone, iPad și iPod touch

Primul update major pentru iOS 11 este acum disponibil pentru a fi descărcat de utilizatorii device-urilor mobile Apple.

O nouă gamă de emoji sunt disponibile pentru a fi utilizate în aplicațiile de mesagerie. Împreună cu aceste caracteristici majore, iOS 11 introduce o soluție pentru o eroare de reacție care a fost prezentă de la lansarea iOS 11 și aduce înapoi gestul popular de aplicație 3D Touch App Switcher, care permite utilizatorilor iPhone să efectueze un gest 3D Touch la marginea din stânga pentru a afișa interfața de comutare a aplicațiilor multitasking.

 

Tastatura încorporată din iOS 11.1 oferă acum mai multe simboluri emoji atunci când se utilizează un cuvânt în legătură cu emoji, există o nouă pictogramă a camerei în secțiunea Restricții, o animație nouă atunci când atingeți bara de stare pentru a derula în sus și o animație mai rapidă pentru deblocare.

Există, de asemenea, multe corecții de erori și îmbunătățiri de securitate în iOS 11.1. În special, actualizarea abordează o vulnerabilitate majoră în standardul WPA2 Wi-Fi utilizat pentru protejarea multor rețele moderne Wi-Fi. Exploatarea, care este acum fixată, permite atacatorilor să folosească un atac cheie de reinstalare sau “KRACK” pentru a decripta traficul din rețea pentru a bloca informații sensibile.

Update-ul este disponibil pe următoarele modele:

  • iPhone 5s și mai noi;
  • iPad Air, iPad Pro, iPad generația a 5-a și iPad mini 2 și mai noi;
  • iPod touch generația a 6-a.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)