iPhone X se lansează în România pe 3 noiembrie 2017

Având în vedere că magazinele importante deja invită clienții să se înscrie pentru a primi informații despre lasarea terminalului, asta indică data de lansare.

Așteptatul model de la Apple va fi disponibil pentru precomandă la operatorii de telefonie mobilă și la distribuitorii autorizați Apple începând cu data de 27 octombrie 2017, urmând a fi livrat și pus în vânzare de pe 3 noiembrie 2017. Pe site-ul Apple pentru România deja este menționat că iPhone X va fi disponibil din 3 noiembrie, ceea ce indică faptul că se dorește o lansare mondială în cât mai multe țări.

Vom vedea cum va fi situația stocurilor și dacă cei interesați vor fi nevoiți să aștepte pentru a primi terminalul, având în vedere că doar 2-3 milioane de unități să fie disponibile pentru vânzare la data lansării. Cu toate acestea poate această situație va fi rezolvată de către compania din Cupertino.

iPhone X este primul model de la Apple care vine cu ecran AMOLED edge-to edge, aduce noua tehnologie Face ID, Animoji (care deja a adus probleme), procesor puternic și un sistem de camere duale performante.

TechBlo va reveni cu un articol dedicat precomenzii și lansării acestui terminal. Prețul rămâne momentan o necunoscută.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)