iStyle va deschide un nou magazin, vine cu promoții speciale

iStyle va deschide un nou magazin în București și odată cu acesta va avea și promoții notabile.

Odată cu lansarea noului mall ParkLake în zona parcului IOR se va deschide și noul magazin, iar odată cu lansarea găsim prețuri atractive la câteva produse. Lista completă o puteți vedea mai jos, dacă perioada coicide cu dorința voastră de a cumpăra un nou gadget, promoțiile sunt binevenite.

image

MacBook Air 13inch
Pentru orice ar fi de făcut, noile procesoare Intel Core i5 și i7 de generația a 5-a cu Intel HD Graphics 6000 se ridică la înălțimea așteptărilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se întâmplă ultrarapid. Iar toată această putere este încorporată într-un design unibody incredibil de subțire de 1,7 cm, care cântărește doar 1,35 kg.

3 999 Lei

image

iPhone 5s
iPhone 5 a setat un precedent, oferind un volum uluitor de tehnologie într-un design remarcabil de subțire și ușor. iPhone 5s continuă acest palmares cu Touch ID – senzor identificare amprentă nou. Un cip A7 cu arhitectură pe 64 de biți. O cameră iSight și mai impresionantă. Și conexiuni ultrarapide.

1 099 Lei
image

Beats
Căștile Beats sunt mici și se aud bine. Sunetul inconfundabil Beats pentru melodiile tale preferate. Audio de înăltă calitate peste tot – în sala de gimnastică, pe stradă sau oriunde altundeva – mai aproape de muzică.

– 30%

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)