OnePlus anunță un eveniment pe 16 noiembrie, fanii pot participa

 

Evenimentul se va desfășura în Brooklyn, New York la data din titlu unde va fi lansat noul smartphone OnePlus 5T, cum reiese din poza de mai sus.

Evenimentul va putea fi văzut din toată lumea, bineînțeles prin live-streaming. Dacă vrei să fii acolo când se întâmplă, vei avea șansa să cumperi un bilet pentru a participa. Acestea vor fi comercializate printr-o pagină specială pe site-ul OnePlus, pe 8 noiembrie, cu câte 40 $ fiecare. Banii strânși vor fi donați.

OnePlus 5T va fi disponibil la comandă în America de Nord și în Europa pe 21 noiembrie. Pentru clienții din India va avea loc o licitație în aceeași zi, în timp ce oficial va fi în subcontinent pe 28 noiembrie. Terminalul va ajunge la China pe 1 decembrie.

OnePlus ne-a spus deja că păstrează jackul pentru căști de 3,5 mm în acest telefon, iar nenumărate zvonuri au legat 5T ca fiind primul produs de la această companie care va veni cu un ecran tactil în raport 18:9 cu rame foarte mici. Aceasta ar trebui să aibă o rezoluție de 1080 x 2160. Dispozitivul va fi condus de chipset-ul Snapdragon 835, asociat cu până la 8 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare. Camerele Dual 20 MP vor fi pe spate, în timp ce pentru selfie-uri există un senzor de 16 MP. OnePlus 5T este de așteptat să ruleze Android 8.0 Oreo.

Veți putea citi aici toate detaliile despre acest telefon, în urma lansării acestuia

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)