Primim noi informații despre următoarea generație iPad Pro

Ming-Chi Kuo, un reputat analist afirmă că în 2017 și 2018 tabletele lansate de către compania din Cupertino vor veni cu modificări majore.

Acesta susține că în 2017, iPad Pro 2 va veni în varianta de 12,9 inci și un o nouă dimensiune de 10,5 inci. Varianta de 10,5 inci ar ajuta mai mult în mediile profesionale și educaționale, pe când cel de 12,9 inci rămâne în continuare pentru consumatorii media și artiști.

tsmc

Cu privire la procesorul ce se va afla în aceste modele se menționează despre cipul A10X produs exclusiv de TSMC pe o tehnologie de 10 nm. Varianta de 9,7 inci lansată anul acesta ar putea rămâne în vânzare, cu aceeași configurație.

ipad_lineup_2016_sides

Modificări și mai notabile ar putea apărea în anul 2018, când Apple va propune un design nou și ecrane de tip AMOLED flexibile care ar putea convinge utilizatorii să cumpere aceste produse. Vor fi făcute modificări și pe partea software astfel încât să fie pus în valoare noul tip de ecran.

Ming-Chi Kuo vorbește și despre vânzările de anul viitor și rămâne precaut cu privire la acestea, precizând că declinul va continua.

Noutățile aduse de acesta mi se par interesante, rămâne de văzut cât de mult se vor adeveri.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)