Reload

Am decis să reluăm activitatea acestui site care va aduce cele mai noi știri despre tehnologie, gadgeturi și nu numai. Vom încerca să prezentăm cele mai relevante informații din domeniu către cititorii interesați. Veți putea citi atât prezentări cât și review-uri, păreri personale ale autorilor despre produse, producător, software și hardware, punând în balață utilitatea unui gadget în viața de zi cu zi.

Dorim să venim cu un conținut dinamic în ton cu toate lansările făcute de producători precum Apple, Samsung, LG, Huawei, Sony și mulți alții. Pe o parte i-am văzut cu inovații moderne și spetaculoase, alții au rămas conservatori. Cu toate acestea vom vedea ce impact au produsele lasate pe piața mondială cât și pe cea din România.

Și partea software este foarte importantă, aceasta trebuie să fie compatibilă cu partea hardware. Sistemul de operare poate face diferența pe un produs iar aplicațiile complementare fac posibile lucruri ce pot ajuta utilizatorul în diverse acțiuni.

Vă așteptăm în fiecare zi cu articole noi pe techblo.ro.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)