Review carcasă iPad Pro 9,7 inci – MoKo Smart Shell

Am comandat acest case de pe Amazon UK, a costat doar 8 lire iar impresiile complete le puteți citi mai jos.

În urma achiziției tabletei iPad Pro de 9,7 inci, m-am gândit că aceasta trebuie protejată corespunzător. Astfel, verificând piața din România pentru un astfel de accesoriu am tras concluzia că din păcate nu există foarte multe produse de acest fel, având în vedere că este lansată tableta de câteva luni.

Bineînțele că accesoriile produse de Apple sunt disponibile, dar prețurile sunt destul de ridicate, 274 de lei pentru un Smart Cover în diverse culori și respectiv 363 de lei pentru un Silicone Case de asemenea în diverse culori.

2016-08-09 15.06.59

Având în vedere asta m-am reorientat pe Amazon unde oferta trebuia să fie mai variată.

Am găsit acest model de la cei de la MoKo, la numai 8 lire (transportul a costat 5 lire). Din poze arăta bine, am avut o multitudine de culori din care să aleg și astfel am decis să achiziționez produsul.

Livrarea s-a făcut în doar 4 zile, comanda fiind făcută pe 30.07.2016 iar produsul a ajuns joi, pe 4 august, prin Poșta Română (am mers la oficiul poștal de care aparțin pentru o ridica).

2016-08-09 15.06.53

Pot să spun că am fost placut surpins de calitatea produsului, s-a potivit perfect. Plasticul de pe spate este rigid si puțin transparent, se simte greutatea pe care o adaugă (240 de grame) dar si rigiditatea pe care o oferă.

2016-08-09 15.01.51

Coperta se “lipește” bine de ecran cu ajutorul magneților din interiorul ei, stă bine fixată în cazul transportului iar in cazul în care utilizez tableta pentru vizionarea de conținut nu o pot  dărâma ușor.

Finisarea putea fi mai bună în schimb, în partea din spate se vede lipitura coperții de plasticul care protejează spatele tabletei. De asmenea cred că putea fi mai ușoară și mai subțire, pentru un produs de 430 de grame greutate, încă 240 se simt destul de bine.

Dar cu toate acestea își merită banii, pentru transportat este perfectă, protejează bine produsul.

Puteți vizualiza o galerie de poze mai jos cu această husă.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)