Review carcasă iPad Pro 9,7 inci – Te-Rich Ultra Slim Case

Am intrat în posesia unei noi huse pentru iPad Pro de 9,7 inci și mai jos găsiți părerea mea despre acest produs.

IMG_0408

Aceast case l-am achiziționat tot de pe Amazon, a avut un preț puțin mai mare, 12 lire, livrarea având același preț de 5 lire.

A sosit la fel de repede, împachetată mai frumos decât cea anterioară, precum puteți vedea mai sus.

Materialele folosite pentru acest produs sunt foarte fine. Nu este vorba despre piele ci despre poliuretan făcut în așa fel încât să semene cu pielea. Finisajele sunt destul de bune, puțin mai bune decât cele de la modelul MoKo. Se simte foarte bine la atingere, chiar si acel plastic pe care îl vedeți este cauciucat și nu zgârie marginile tabletei.

IMG_0413Găurile pentru difuzoare, cameră, microfoane și butoane de volum sunt bine făcute, atât protejează cât și lasă loc pentru utilizarea corespunzătoare a acestora.
IMG_0411

Case-ul este destul de subțire și ușor în comparație cu precedentul. Are doar 190 de grame și adaugă foarte puțină grosime tabletei, precum puteți vedea in pozele din galerie.

Per total sunt mulțumit de husă, este comparativ mai bună decât precedenta și cred că o voi folosi mai mult. Mă bucur că sunt producători alternativi care pot face produse de bună calitate, pentru a crește competiția pe piață.

Puteți vizualiza o galerie de poze mai jos cu această husă.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)