Test comparativ între Samsung Galaxy Note 7 și iPhone 6s

Cei de la PhoneBuff au făcut un test comparativ între iPhone 6s și Samsung Galaxy Note 7 iar rezultatul este surprinzător.

Testul e unul cât se poate de simplu și se bazează pe utilizarea aplicațiilor.

Ambele telefoane au instalate aceleași aplicații iar acestea sunt deschise rând pe rând pentru a putea vedea rapiditatea cu care sunt încărcate de telefon, iar o utilizare moderată de prezintă cât de bine sunt utilizate resursele telefonului în folosirea aplicațiilor.

Avem două modele de top ale celor două companii, modelul Samsung având procesorul Sampdragon 820 quad-core și 4 GB RAM, iar iPhone 6s are procesorul propriu dual-core Apple A9 și 2 GB RAM.

Mai jos puteți vedea clipul detaliat, unde avem un câștigător clar: iPhone 6s.

Radu Vasile

Pasionat de gadget-uri și tehnologie și dornic de a transmite celorlalți noutăți și informații din aceste domenii, fac din acest site modalitatea de expunere a acestora către cititori. Fan Apple, utilizator de Mac și iPhone, dar deschis către alte sisteme de operare. Studiez rețelistica și vreau să cunosc mai bine sistemul de operare Linux. Fac poze cu telefonul dar și cu aparatul Canon 760D, cu care încă nu mă cunosc în cel mai mic detalu :)